Julefest 2017

Luciaoptog, krybbespil, fiskedam, kaffe, kage og hygge - alt sammen i traditionens tegn.
Nyhed billede
Årets julefest var måske én af mange, men når hele skolen samles om ét fælles mål - at hygge, stå sammen, have det sjovt, komme lidt tættere på hinanden og ikke mindst støtte skolen - og dermed elevernes dagligdag, så er det ekstra fedt at være ansat på skolen :-)

Julefesten var igen i år, ganske som årene forinden, en succes hvor der efter underholdning i salen blev forsøgt at "fiske gaver", vinde præmier og talt sammen på kryds og tværs - både børn og voksne imellem.

Årets tredjesidste tradition er nok overstået, men vi skal heldigvis også spille julebold og have juleafslutning - inden vi tager hul på et nyt år fyldt med traditioner.

Glædelig jul - og godt nytår!

16-12-2017 KN

Forrige 10