Opslagstavlen

• PARFORHOLDSKURSER 2018
    I Center for Børn og Familie tilbydes i 2018 gratis parforholdskurser (PREP) til alle familier med børn i alderen 0-18 år.
    Der er planlagt 4 kurser i henholdsvis marts, juni, september og november. Se vedhæftede fil for yderligere information.
    Lisbeth Nygaard (LN) den 06-12-2017
  • Julefest
    Fredag den 15.december kl.18.30 slår vi dørene op til endnu en julefest.
    Vi starter i salen med Lucia og krybbespil. Senere åbnes forskellige boder og der vil være rig mulighed for at sludre, drikke sodavand, spise æbleskiver og brænde lidt penge af.
    Kom med og hjælp til, så vi får en festlig aften.
    Lisbeth Nygaard (LN) den 04-12-2017
  • Kære forældre på Sydbornholms Privatskole.

Bygge-arbejdsgruppen har nu lagt sig fast på 2 aktiviteter i dette skoleår.

Den første er en inde-arbejdsdag den 25/11.
    Den omhandler tiltag fx. vedr. elevarbejdspladser, pudesyning, let rengøring og opsætning af skillerumsvæg  - o.lign. håndværksmæssige opgaver.

Aktivitet nr. 2 er den årlige arbejdsweekend for alle lørdag og søndag den 6+7/4 - 2018.

Så sæt allerede nu X i kalenderen.

Nærmere information og mulighed for tilmelding til den 25/11 følger fredag den 10/11.

Pva af arbejdsgruppen

Venligst

Niclas
    Niclas Fick den 02-11-2017
    PIF tilbyder Gymnastik.

Læs mere ved at åbne vedhæftede fil.
    Niclas Fick den 20-09-2017