• Sydbornholms Privatskole
  • 56931910
  • skolen@sydbornholms.dk

1. skoledag 2016-17

Sydbornholms Privatskole åbnede i dag dørene til 1. skoledag - lidt før de andre på øen. Omdrejningspunktet blev selvfølgelig vores nye skolefag Friluftsliv.

Her vores nye 0.-1. klasse der bliver klappet op i deres klasse på 1. skoledag Her vores nye 0.-1. klasse der bliver klappet op i deres klasse på 1. skoledag
Alle børn og voksne samledes i gymnastiksalen til fælles morgensang og fødselsdagssange for alle der har haft fødselsdag i ferien. Derefter gik eleverne i klasserne. Kl. 9.50 blev vores traditionelle træ plantet i år kom det selvfølgelig til at hedde "Friluftstræet". Resten af dagen stod da også i Friluftslivets ånd, med træklatring, tovbane, elastiktræk, pandekager over bål, træsnitning, hypotermi, sodavandskajakker, solur og meget, meget mere. En fantastisk dag for alle - både børn og voksne. Vi glæder os til et nyt og spændende skoleår. Se billeder for dagen her nedenfor i fotoalbummet.
  • Vibe Petersen den 25-08-2016
    Tour de Sydbornholms
    Løber af stablen den 3. september kl 9-14
    Lærer, elever, forældre og bedsteforældre glæder sig til igen i år, at dyste om hvem der cykler flest km og derved vinder flotte præmier.
    Det er også en familie-skole hyggedag, hvor vi spiser sammen og tjener en masse penge til skolen.
    Matilde Lissau den 22-08-2016
    Kære Forældre
    Jeg udsender en revideret skoleårskalender til jer med forældremøderne på. De skulle have været ude i sidste uge, men der skete en forglemmelse fra min side, forhåbentlig har I fået indbydelser fra jeres respektive klasselærere, ellers er det mig der står for skud.
    Vi har oplevet stor ustabilitet i vores intra, efter nylig opgradering, ligeledes har vi været forsinket af årsager som jeg har skrevet om i forældrebrevet, så spørg heller to gange for meget end en gang for lidt. Derfor er skolehåndbogen for 16-17 også forsinket, det beklager jeg selvfølgelig.

De bedste hilsner
    Matilde
    Matilde Lissau den 18-08-2016
    Pedersker Idrætsforenings program for Gymnastik i 2016-17

Hermed info om gymnastik i PIF i sæsonen 16-17.

Marianne Haase, mobil 42339658