• Sydbornholms Privatskole
  • 56931910
  • [email protected]

Information til alle interesserede

Information til nye elever og nye forældre på kommende 0.-9. klassetrin.

Nyhed billede

Kære forældre til børn, der enten skal starte i 0.kl. eller i 1.-9. kl. den 14. august 2017.

Så nærmer vi os afslutningen af det nuværende skoleår og tiden, hvor det kommende skoleår skal planlægges.

Så der er vigtige beslutninger at tage for Jer om, hvor Jeres barn skal gå i skole efter ferien.

På Sydbornholms Privatskole modtager vi løbende besøg af alle, der gerne vil vide mere om vores skole og skoletilbud.

I er altid meget velkomne til at kontakte os for at lave en aftale om et besøg eller en samtale.

På vegne af os alle på Sydbornholms

Venligst

Niclas Fick - Skoleleder

• Ann Margrethe Due den 21-05-2017
    LOPPEMARKED FOR SKOLEN

Vi håber på stor opbakning til vores årlige loppemarked til fordel for skolen.

Finder sted lørdag d. 10. juni kl. 10 - 12.30 og auktion kl. 11 v. Peter Juel Jensen.

Vh
    Arbejdsgruppen

Marianne Bech Finne den 19-05-2017
    BUSKORTBESTILLING

Sidste frist forskoleårskortbestilling for næste skoleår er den 9. juni 2017.

Brev med bestillingsblanket kan afhentes på kontoret, men er også vedhæftet.

Til brug for bestilling af kortet, er jeg nødsaget til at have et vellignende digitalt billede og såfremt, der ikke er taget et foto af barnet ved dette skoleårs start, der kan benyttes, beder jeg Jer om at bestille et (lig et pasfoto), der kan fremsendes til skolens mail, direkte fra fogografen.

Det er vigtigt, at billedet har den rette opløsning til brug for bestillingen.

Marianne Bech Finne
    skoleskretær

Marianne Bech Finne den 19-05-2017
    FRIPLADSANSØGNING skoleåret 2017/18:

Sidste frist for indlevering af udfyldte og underskrevne ansøgninger til skolen er den 20. juni 2017.

Blanketter mv kan afhentes på skolens kontor eller udskrives herfra.

Vedhæftet ansøgning om friplads for skåleåret 2017/18 vedrørende skolepenge samt skolepenge og SFO.

Endvidere vedhæftes indtægtsgrundlag for Fordelingssekretariatets beregning af tilskudsberettigede.

Marianne Bech Finne
    skoleskeretær