• Sydbornholms Privatskole
  • 56931910
  • skolen@sydbornholms.dk

Innovation med HHX/HTX og Young Enterprise

Fra august og frem til i tirsdags har et tilvalgshold på Sydbornholms Privatskole arbejdet med innovation. Innovationsfaget er kommet i stand med støtte fra Young Enterprise og i samarbejde med HHX/HHX Bornholms Campus.

Her elever fra vores vinder hold der innoverede et sundhedscenter for børn som en slags labyrinthus. Her elever fra vores vinder hold der innoverede et sundhedscenter for børn som en slags labyrinthus.
Vi har haft 12 elever der har arbejdet i tre grupper med at udvikle innovative løsninger. Resultaterne blev vist frem parallelt med at HHX-HTX elever havde deres projektaflevering over for et dommerpanel fra Young Enterprise. Sydbornholms Privatskoles projekter blev udsat for et dommerpanel af de deltagende HHX elever der selv havde deres projekt at vise frem. En spændende dag og flotte vinderprojekter. Vinderne fra Sydbornholms Privatskole får overrakt præmien - en tur i biffen - ved første morgensang. Tillykke til hele holdet for en fantastisk præsentation og et godt stykke arbejde.
Ingen aktuelle opslag