• Sydbornholms Privatskole
  • Pederskervejen 75, 3720 Åkirkeby
  • 56931910
  • skolen@sydbornholms.dk

Vil du gå i skole med os

Sydbornholms Privatskole er det lille alternativ, vi har plads til ca. 110 børn og har samlæste klasser, hvilket vi udnytter pædagogisk. I år er vi startet med faget friluftsliv, så ud over at stå mål med folkeskolen får eleverne også lidt mere. Vi har klub helt op til 6. klasse og SFO for 0-4. klasse. Følg os også på facebook, søg gruppen "Sydbornholms Privatskole".

Nyhed billede
Vi har plads til nye elever i henholdsvis kommende 0. klasse fra skoleåret 2017, samt i nuværende 0. klasse, da vi har nogle elever der flytter til København.
Ligeledes har vi pladser i 1., 3. og 4. klasse, samt en enkelt ledig plads i 7. klasse.
Kontakt skoleleder for uforpligtende besøg eller yderligere information.
Skoleleder Matilde Lissau, kan træffes på mobil 61621848 eller på mail ml@sydbornholms.dk
    Matilde Lissau den 22-08-2016
    Kære Forældre
    Jeg udsender en revideret skoleårskalender til jer med forældremøderne på. De skulle have været ude i sidste uge, men der skete en forglemmelse fra min side, forhåbentlig har I fået indbydelser fra jeres respektive klasselærere, ellers er det mig der står for skud.
    Vi har oplevet stor ustabilitet i vores intra, efter nylig opgradering, ligeledes har vi været forsinket af årsager som jeg har skrevet om i forældrebrevet, så spørg heller to gange for meget end en gang for lidt. Derfor er skolehåndbogen for 16-17 også forsinket, det beklager jeg selvfølgelig.

De bedste hilsner
    Matilde