Friluftsliv - overlevelse i sneen

Dele af 8. og 9. klassen formåede at overleve i sneen....

Nyhed billede
Nå ja, en del var hjemme grundet snemængderne eller sygdom, men den "hårde kerne" der var mødt op, fik et lille kursus i overlevelse i sne og kulde.
Ud over teorier og strategier i overlevelse i naturen, blev der bygget en snehule og lavet drikkevand af sne.

Efter den mere formelle del var overstået, blev der hygget i sneen, hvor der blandt andet blev kælket på "hjemmelavet kælk", samt spist boller.

Se flere billeder ved at klikke på linket herunder !!!
  • Lisbeth Nygaard den 12-04-2018
    Ny skoleleder til Sydbornholms Privatskole.
    Sydbornholms Privatskole har pr. 1. maj 2018 valgt at ansætte Jeannett Tankred som ny skoleleder. Jeannett har blandt andet en fortid som leder, souschef og administrativ leder på flere musikskoler.

Det betyder, at hun har erfaring med både personaleledelse, undervisning og hele den vigtige administrative palet. Hun er endvidere Cand. Mag i Humaniora, NLP- uddannet coach, og har en diplomuddannelse i ledelse. Det er blandt andet på denne baggrund, at vi glæder os rigtig meget til, at Jeannett sætter sig for bordenden og hjælper med at fastholde Sydbornholms Privatskoles gode udvikling. Vi ser, at vi deler et værdifællesskab omkring skabelse af livsduelige børn, der både trives fagligt og menneskeligt.

Det var et enigt ansættelsesudvalg bestående af repræsentanter fra bestyrelse, ledelse og medarbejdere, der traf beslutningen. Skolen har gjort brug af KAPE-proces i rekruttering og ansættelsesprocessen, hvilket har været en rigtig god hjælp til at tiltrække kvalificerede ansøgere til den vigtige stilling som skoleleder. Vi ser meget frem til et godt og frugtbart samarbejde med Jeannett.

Bestyrelsen Sydbornholms Privatskole, 11.04.18
    Marianne Bech Finne den 10-04-2018
    Løb i Lynggårdsskoven med fælles opvarmning

Kom godt i gang for nybegyndere og let øvede.
    Hver tirsdag kl. 19.00.
    Mødested P-plads i Lynggårdsskoven - indkørsel fra Ølenevej.
    Børn løber med forældre og det er gratis for alle børn under 18 år.
    Over 18 år betales kr. 10,00  pr. gang.
    Se i øvrigt vedhæftede plakat.

Pedersker IF
    Marianne Haase kontakt nr. 42339658
  • Klaus Nielsen den 26-02-2018
    Kære forældre på Sydbornholms Privatskole.

Bygge-arbejdsgruppen har nu lagt sig fast på 2 aktiviteter i dette skoleår.

Den første er en inde-arbejdsdag den 25/11.
    Den omhandler tiltag fx. vedr. elevarbejdspladser, pudesyning, let rengøring og opsætning af skillerumsvæg  - o.lign. håndværksmæssige opgaver.

Aktivitet nr. 2 er den årlige arbejdsweekend for alle lørdag og søndag den 6+7/4 - 2018.

Så sæt allerede nu X i kalenderen.

Nærmere information og mulighed for tilmelding til den 25/11 følger fredag den 10/11.

Arbejdsgruppen